Despre noi

   Dealer producator si distribuitor sisteme de umbrire solara si vitralii

        Suntem o firma longeviva si eficienta prin politica preturilor mici, calitatea ridicata a produselor si serviciilor oferite si seriozitatea prin care abordam orice aspect, astfel incat clientii nostrii sa se simta in siguranta alaturi de noi si sa fie pe deplin satisfacuti.

       Activam pe piata din Romania inca din anul 1994. Cu un personal experimentat si motivat ne-am specializat in tehnica de umbrire si protectie solara:

JALUZELE, DRAPERII, RULOURI SI VITRALII.

       Produsele si serviciile noastre se adreseaza atat clientilor din Romania pe plan local sau regional, cat si celor din strainatate care sunt in cautarea unor preturi mici la o calitate superioara.

       Dispunem de mijloacele, echipamentele si experienta necesara pentru a satisface toate exigentele clientilor, atat pentru firme cat si pentru particulari.

       Apelati cu incredere la noi si in cel mai scurt timp ferestrele vor stralucii intr-un decor unic, iar dvs. veti radia de multumire. 

SUNA ACUM!

0744.335036

       Asa cum ochii sunt luminatorii trupului, ferestrele sunt deschideri care aduc stralucirea soarelui in casele si birourile noastre.

       Urmand exemplul natural al pleoapei care protejeaza ochiul de lumina uneori prea puternica, o fereastra are si ea nevoie de protectie in fata soarelui arzator sau privirilor indiscrete din exterior. Aici intervenim noi cu aceste produse moderne si eficiente, care aduc confort, bucurie si liniste in sufletele clientilor nostrii : jaluzele verticale si orizontale, rolete interioare, jaluzele draperie multistrat, rulouri exterioare, jaluzele si rolete speciale pentru ferestrele de termopan, usi tip rulou pentru deschideri industriale, marchize, grilaje si alte sisteme de protectie. Ideale atat pentru locuinta dvs. cat si pentru birouri, spitale, scoli, gradinite, cabinete medicale, hoteluri sau alte companii !

       Un alt segment al transformarii luminii intr-o explozie de culoare si eleganta il reprezinta vitraliile aplicate care, prin mesajul de liniste si pace pe care-l emana, n-ar trebui sa lipseasca din nici o casa sau institutie care se respecta

SCOPUL NOSTRU ESTE DE A OFERII CONTINUU CLIENTILOR NOSTRI PRODUSE SI SERVICII DE CALITATE  LA CEL MAI MIC PRET POSIBIL.

SUNTEM PERFECTIONISTI SI ASTA FACE CA RECLAMA NOASTRA CEA MAI PUTERNICA SA FIE INSUSI CLIENTUL, MEREU MULTUMIT.

Lasă un comentariu