Rolete textile


image-144

ROLETE TEXTILE – Roletele textile reprezinta o modalitate moderna, eleganta si foarte placuta de a va decora spatiul interior. Cel mai eficient sistem de interior impotriva caldurii din timpul verii. Daca optati pentru rolete textile beneficiati de o varietate foarte mare de materiale si culori din care puteti opta pentru decorarea locuintei sau a birouluipe cele menite sa se potriveasca cat mai bine cu orice tip de decoratiuni. Rulourile de interior ofera un ambient placut, dar si siguranta intimitatii, putand fi utilizabile in locuinte, birouri, institutii, etc.
Roletele textile sunt o alternativa la jaluzele verticale si cele orizontale. Roletele, filtreaza lumina in mod natural si placut, conferind incaperilor o nota de eleganta si rafinament, fiind folosite cu succes in decorarea ferestrelor. Au functia de a proteja impotriva razelor solare si asigura discretia necesara oricarei activitati, discretia necesara caminului dvs..
Roletele sunt confectionate din textile simple sau cauciucate, in cele mai diversificate forme si culori. Roletele cauciucate se folosesc cu succes la baie, bucatarie, sau in orice spatiu cu umiditate crescuta. Sunt foarte utile in spatii inguste, cu ajutorul lor putand controla luminozitatea din incapere.
Se pot aplica si pe rama geamului de termopan sau lemn, neafectand calitatile de izolare termica ale acestora . Pentru ferestrele de termopan exista un sistem special la aceeasi culoare cu rama, care formeaza un tot unitar cu fereastra, de o eleganta si eficienta deosebite.

Lasă un comentariu